OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Presentat el XIX Circuit Català de Trofeus de Natació

El Trofeu Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya Open, del 26 al 28 de gener

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

El vestíbul de la Can Serra de Barcelona ha acollit aquest migdia la presentació del XIX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència de la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, i del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, així com de representants dels set clubs participants en el circuit. Per part del CN Terrassa, hi ha assistit el president Jordi Martín, la vicepresidenta Cristina Rey i el nedador Albert Puig.

 

El Trofeu Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya Open, del 26 al 28 de gener

 

Un any més, el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach torna a formar part del calendari de proves del circuit més veterà i més prestigiós de tot l’Estat. Com en els darrers anys, la prova egarenca esdevindrà, a més, el Campionat de Catalunya Open, fet que garantirà un nivell de participació excel·lent. La cita egarenca es desenvoluparà durant tres dies, 26, 27 i 28 de gener.

 

El XIX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona consta d’un total de set proves, dues de les quals ja s’han celebrat, el Trofeu Alejandro López, que va tenir lloc el passat 28 d’octubre, i el Trofeu Fèlix Serra Santamans, que va desenvolupar-se dissabte passat. D’ara en endavant, a més del Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, es desenvoluparan el Trofeu CN Sabadell (10 i 11 de març), el Trofeu Sant Jordi (21 d’abril), el Trofeu Ciutat L’Hospitalet (26 de maig) i el Trofeu Ciutat de Mataró, que esdevindrà també el Campionat de Catalunya Júnior (26, 27 i 28 de juny).

 

Albert Puig, tercer classificat de la general masculina

 

L’acte també ha servit per lliurar els premis corresponents als tres primers classificats de la general masculina i femenina de la darrera edició. En el capítol masculí, el triomf va correspondre a Guillem Pujol (CN Mataró), per davant d’Àlex Castejón (CN Sabadell) i d’Albert Puig (CN Terrassa), mentre que, en categoria femenina, Marta González (CN Sant Andreu) va adjudicar-se la victòria. Erika Villaécija (CN Sabadell) i Berta Cantó (CN Mataró) van ser segona i tercera, respectivament.