Melani Costa or 200 lliures

Melani Costa, convocada per al Campionat d’Europa de Glasgow

La mallorquina disputarà el relleu femení de 4×200 m lliures

 

Melani Costa or 200 lliures

 

La nedadora del CN Terrassa Melani Costa ha estat convocada per participar en el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Glasgow (Escòcia) del 3 al 9 d’agost. La Direcció Tècnica de la Federació Espanyola de Natació (RFEN) va difondre ahir la llista d’escollits, que està integrada per onze nedadores i set nedadors, així com les proves que afrontaran cadascú.

 

Melani Costa, que va proclamar-se campiona d’Espanya dels 200 m lliures femenins en l’Open de Màlaga que va celebrar-se entre el 7 i l’ 11 d’abril, serà una de les integrants del quartet femení de 4×200 m lliures, juntament amb Lidón Muñoz, Àfrica Zamorano i Esther Morillo.

 

Onze nedadores i set nedadors

 

La convocatòria elaborada per la RFEN aplega un total d’onze nedadores i set nedadors. En el capítol femení, al marge de Costa, les elegides han estat Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Jessica Vall (CN Sant Andreu), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego), Marina Garcia (CN Sabadell), Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu), Cristina Garcia (CN Lleida), Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), Esther Morillo (CE Mediterrani), Judit Ignacio (CN Sabadell) i Duane da Rocha (CN Mijas).

 

Així mateix, en categoria masculina, viatjaran a la ciutat escocesa Hugo González (Real Canoe NC), Joan Lluís Pons (CN Palma), Francisco J. Arévalo (Real Canoe NC), Albert Escrits (CN Sant Andreu), Marc Sánchez (CN Sabadell), Miguel Durán (UCAM Fuensanta) i Àlex Ramos (CN Sant Andreu).