OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marta Recio torna al sènior femení de waterpolo del CN Terrassa

La waterpolista barcelonina jugarà, en principi, vuit jornades amb l’equip egarenc

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Marta Recio torna al sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa. Després de la seva aventura al Balmain Tigers de Sydney, la jugadora barcelonina es reincorpora al club, tal com s’havia acordat el passat mes de desembre. Cal recordar que Recio va disputar les sis primeres jornades de la lliga 2016-2017 amb el conjunt de Xavi Pérez abans de marxar a Austràlia durant l’aturada nadalenca.

 

Enguany, la waterpolista barcelonina jugarà, en principi, vuit jornades amb l’equip egarenc, fins a finals de desembre, fet que suposa pràcticament tota la primera volta. Llavors, els seus compromisos professionals l’obligaran a viatjar. No es pot descartar que, en la mesura que li permeti la feina, participi en algun altre partit abans d’acabar la temporada.

 

“És una jugadora que ens ajudarà moltíssim”, explica el tècnic local. “Per a mi, és una de les millors defensores de boia de la lliga, malgrat que pot desenvolupar-se amb garanties en qualsevol posició de l’arc, especialment pel lateral i l’extrem esquerre. És versàtil i té molt gol”. A més, Pérez entén que Recio “aportarà tots els seus coneixements a les nostres joves jugadores”.

 

Un palmarès espectacular

 

Marta Recio, que va fer 30 anys el passat 20 de setembre, és una waterpolista polivalent i experimentada amb una llarga i exitosa trajectòria a Divisió d’Honor. Va iniciar-se com a nedadora al CN Atlètic-Barceloneta i, posteriorment, va ingressar al CE Mediterrani ja com a waterpolista. Va debutar a Divisió d’Honor amb 16 anys amb el conjunt del barri de Sants, en el qual va militar fins a la temporada 2008-2009, quan va fitxar pel CN Sabadell. En quatre campanyes, va construir un palmarès impressionant, atès que acumula dues Copes d’Europa, tres Lligues, quatre Copes de la Reina i quatre Supercopes d’Espanya. La temporada 2013-2014 va incorporar-se al CN Sant Andreu, equip on va militar tres campanyes, i amb el qual va disputar la Copa LEN, la segona competició continental més important.

 

Així mateix, Recio ha disputat europeus i mundials en categoria júnior i juvenil amb la selecció espanyola i ha estat internacional absoluta, combinat amb el qual ha participat en partits de la Lliga Mundial.