OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Escuela Waterpolo Zaragoza, rival en quarts de final de la XXII Copa de SM La Reina Iberdrola de waterpolo

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

L’Escuela Waterpolo Zaragoza serà el rival del CN Terrassa en els quarts de final de la XXII Copa de SM La Reina Iberdrola de waterpolo, que se celebrarà entre el 16 i el 18 de febrer a les instal·lacions del CE Mediterrani. El sorteig s’ha celebrat aquest migdia a la Sala de Plens del Districte de Sants de Barcelona i ha estat presidit pel màxim responsable de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena. L’acte també ha aplegat jugadores, tècnics i directius dels clubs participants. Per part del CN Terrassa, hi han estat presents el vocal de la Junta Directiva i delegat de la secció de waterpolo Carlos Rodríguez, el tècnic Xavi Pérez i les jugadores Ángela Ruiz i Carla Aranda.

 

El CN Terrassa disputarà el tercer partit de quarts de final, el divendres 16 a les 18.10 hores. L’entrenador egarenc no ha amagat la seva satisfacció pel desenllaç del sorteig. “Estem contents. D’entrada, buscàvem un rival contra el qual poder disputar el primer partit, cosa que hem aconseguit. A més, Mediterrani i Sant Feliu van per la mateixa part del quadre. Sincerament, si haguéssim somiat un sorteig, hagués estat molt semblant a aquest. Anar a parar a l’altra banda del quadre hagués suposat plantejar-nos la Copa d’una manera prou diferent”. Pérez, no obstant, ha recordat que els partits s’han de jugar. “Fa poc vam anar a Saragossa i vam guanyar d’un gol als últims segons. L’única garantia que tenim hores d’ara és un xoc de quarts de final competit. En cas de victòria, ja veurem què ens depara el futur”.

 

Satisfacció general

 

Les jugadores Ángela Ruiz i Carla Aranda han compartit la satisfacció del seu entrenador. L’andalusa Ruiz, que ha estat una de les mans innocents del sorteig, ha afirmat que, tot i que la sort ha somrigut les egarenques, caldrà treballar de valent. “Hem tingut la fortuna d’evitar els tres primers de la lliga, el Sabadell, el Mataró i el Sant Andreu, però la resta d’equips estem prou igualats. Els quarts seran complicats, tal com ho seria un hipotètic matx de semis”. Al seu torn, Aranda ha manifestat que l’equip ha estat de sort. “Hem arribat a l’última bola amb un 50% de possibilitats que ens toqués el Sabadell o el Saragossa. I ens ha tocat el Saragossa. Serà difícil, però. Només cal veure que el darrer partit que vam jugar contra elles va ser molt equilibrat”.

 

 

XXII Copa de SM La Reina Iberdrola

CE Mediterrani

16-18 de febrer de 2018

 

Quarts de final. Divendres 16 de febrer

 

Q1 15.00h    CN Sant Andreu – La Sirena CN Mataró

Q2 16.35h    Astralpool CN Sabadell – CN Rubí

Q3 18.10h    Escuela WP Zaragoza – CN Terrassa

Q4 19.45h    CE Mediterrani – CN Sant Feliu

 

Semifinals. Dissabte 17 de febrer

 

SF1 12.00h   Guanyador Q1 – Guanyador Q2

SF2 13.35h   Guanyador Q3 – Guanyador Q4

 

Final. Diumenge 18 de febrer

 

13.30h         Guanyador SF1 – Guanyador SF2

 

Tota la competició es podrà seguir per streaming i la final serà retransmesa també per Teledeporte.