Muntatge fotos Camp Món Júnior WP

Àlex de la Fuente, Álvaro Granados i Oriol Rodríguez jugaran el Campionat del Món Júnior de waterpolo amb la selecció espanyola

La cita, a Belgrad entre el 5 i el 13 d’agost

 

Muntatge fotos Camp Món Júnior WP

 

Els jugadors del CN Terrassa Àlex de la Fuente, Álvaro Granados i Oriol Rodríguez han estat convocats amb la selecció espanyola júnior per participar en el Campionat del Món que se celebrarà a Belgrad (Sèrbia) entre el 5 i el 13 d’agost.

 

El CN Terrassa i el CN Atlètic-Barceloneta, ambdós amb tres waterpolistes, són els clubs amb més representants en la llista elaborada pel seleccionador Svilen Piralkov.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Júnior

Campionat del Món. Belgrad (Sèrbia)

5 – 13 d’agost

 

Alejandro Bustos 1997 CN Atlètic-Barceloneta
David Carrasco 1997 CN Rubí
Àlex de la Fuente
1998
CN Terrassa
Borja Fenoy 1997 CN Sabadell
Guillem Garcia 1997 CE Mediterrani
Pablo Gómez 1998 Real Canoe NC
Álvaro Granados
1998
CN Terrassa
Miquel Linares 1997 CN Atlètic-Barceloneta
Alfonso López-Sáez 1997 CW Sevilla
Nicolás Paul 1999 CN Sant Andreu
Oriol Rodríguez
1999
CN Terrassa
Roger Tahull 1997 CN Atlètic-Barceloneta
Fran Valera 1999 CN Barcelona

 

Debut contra el Japó

 

El Campionat del Món Júnior aplega vint seleccions distribuïdes en quatre grups. Espanya, enquadrada en el grup B, debutarà demà a les 11.40h contra el Japó. Diumenge, a les 9.00h, disputarà el segon partit de la primera fase contra Croàcia. Posteriorment, dilluns, s’enfrontarà contra Holanda (20.40h) i tancarà la ronda contra Montenegro dimarts a partir de les 19.20h.

 

El grup A està format pels Estats Units, Rússia, Grècia, Puerto Rico i Iran; Nova Zelanda, Austràlia, Argentina, Sèrbia i la Xina integren el C; i Itàlia, Hongria, Egipte, Canadà i Sud-àfrica componen el D. El primer de cada grup accedirà directament als quarts de final, mentre que el segon i el tercer es classificaran per als vuitens de final.